Over Leen 

De liefde maakt me tot vrouw, schonk me een zoon,  2  pluszonen, 3 schoondochters en 5  kleinkinderen. Ik heb het Godszalige geluk de natuurlijke groeiprocessen van Moeder Aarde van heel nabij te mogen beleven en de levenskwaliteit op een biodynamische boerderij te mogen proeven en ontdekken. Meer hierover lees je op www.kollebloem.be en in ons Kollebloemboek 2018 : ‘de kracht van voedende landbouw.’

Via de biodynamische landbouw kwam ik in 2006 in Driebergen (Nederland) terecht en volgde de vier jaren antroposofische opleiding voor Biografiek. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk als biografisch coach op de boerderij. Bewustzijn voor ontwikkeling en ontwikkeling van bewustzijn, het blijft me dagelijks uitdagen en spiegelen tot wie ik ben.

Er is ook hoevetoerisme waar ik met liefde mijn gasten ontvang en gezonde levenskrachtige voeding  aanbied. Het hoevetoerisme biedt ruimte, rust en stilte en is een ideale plaats voor mensen om gedurende onbeperkte tijd te vertoeven in tijden van crisis, innerlijke barsten, keerpunten, echtscheiding, burn out of herstel … Een verblijf kan gecombineerd worden met biografische gesprekken, veld wandelingen op en rondom de boerderij. Er is een boerderijwinkel en een yurt waar yoga beoefend wordt en workshops gegeven worden.