Over Leen 

Via dans leerde ik mijn man kennen. De liefde maakt me tot vrouw, schonk me een zoon,  2  pluszonen, 3 schoondochters en 5  kleinkinderen. Ik heb het geluk de natuurlijke groeiprocessen van Moeder Aarde van heel nabij te mogen beleven en de levenskwaliteit op een biodynamische boerderij te mogen proeven en ontdekken. Meer hierover lees je op www.kollebloem.be en in ons Kollebloemboek 2018 : ‘de kracht van voedende landbouw.’

Sinds mijn 21ste volg ik een waaier van therapeutische opleidingen, zowel groeps- als individueel gericht. opstellingenwerk,  de geestelijke betekenis van voeding, kunst- karma - en creatieprocessen.

Via de biodynamische landbouw kwam ik in 2006 in Driebergen (Nederland) terecht en volgde de vier jaren antroposofische opleiding voor Biografiek. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk als biografisch coach op de boerderij. Bewustzijn voor ontwikkeling en ontwikkeling van bewustzijn, het blijft me dagelijks uitdagen en spiegelen tot wie ik ben.

Maar het allerbelangrijkste is en blijft mijn eigen weg die ik mag afleggen waardoor een integratie ontstaat van al het geleerde, het gelezene en het door ervaringen afgetoetste in het hier en nu.

 

Hoevetoerisme

Er is ook hoevetoerisme waar ik met liefde mijn gasten ontvang en gezonde levenskrachtige voeding  aanbied. Het hoevetoerisme biedt ruimte, rust en stilte en is een ideale plaats  om  te vertoeven in tijden van crisis, keerpunten, echtscheiding, burn out…een plek om troost in verdriet te vinden.

Een verblijf kan gecombineerd worden met biografische gesprekken, veld wandelingen op en rondom de boerderij. Er is een boerderijwinkel en een yurt waar yoga beoefend wordt en workshops - teambuildings gegeven worden en een Kollebloemkoor zingt.