Over LeenIk werd geboren in 1958, tweede jongste van negen kinderen en groeide op in de Antwerpse Kempen. Na mijn studies voor kleuterleidster, volgde ik diverse therapeutische opleidingen zowel individueel als groepsgericht.


Op mijn 27ste werd mijn zoon Ruben geboren. Later huwde ik met Antoine, pionier in de biodynamische landbouw. De liefde maakt me tot vrouw, moeder voor twee stiefzonen Joachim en Efraïm en schenkt mij het leven op een biodynamische boerderij. Samen ontwikkelen we aan de boerderij en de boerderij aan ons. Een dankbaar proces!


Via de biodynamische landbouw kwam ik in 2006 in Driebergen (Nederland) terecht en volgde de vier jaren antroposofische opleiding voor Biografiek. Sinds 2014 is de boerderij in overdracht en werk ik hoofdzakelijk als biografisch coach, in combinatie met hoevetoerisme.


Bewustzijnswerk algemeen, het belang van biodynamische voeding, karma - kunst - en creatieprocessen, systemisch werken blijven mijn persoonlijke uitdagingen en spiegelen me tot wie ik ben. Ik heb vertrouwen in het leven dat naar ons toe komt, zowel individueel als in groepsprocessen, ik geloof erin dat het leven het ons komt schenken, in de juiste tijd,op de juiste plaats, luisteren... zonder oordeel blijft een dagelijkse oefening.